Wij horen graag van je!

Reviews

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  •   Leuke puzzels, mooie room en een toffe game master!

    thumb Michele Tewes
    4/30/2017

      Leuk spannend en vooral een euforisch gevoel als je het haalt

    thumb Bianca Eurelings-Soons
    1/14/2017

      Meerdere escaperooms gedaan, maar deze was toch verrassend en uitdagend. Leuk ingericht en originele puzzels... We komen graag terug voor de 2e kamer�

    thumb Carin Weggemans
    11/20/2016
  •   Het was van tevoren goed uitgelegd. Eenmaal binnen dachten we genoeg tijd te hebben want alles liep wel goed. Uiteindelijk was het toch meer puzzelwerk dan we dachten en zijn we helaas niet binnen 60 min eruit gekomen. Leuk dat we hem daarna toch af mochten maken!!

    thumb Chantal van Ruremonde
    12/17/2016

      Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    thumb Doriene de Jong
    3/12/2017

      Super Room... Heerlijke cappuccino gedronken.. Geweldig voor alle leeftijden ook. Ideaal voor startende mensen maar ook voor gevorderde mensen!!! Jammer dat je geen 10 sterren kunt geven =-) ontvangst en nazorg was ook super... Kunnen veel rooms nog wat van leren.. Tot snel als jullie volgende room af is!!!!

    thumb Arthur Zwoferink
    12/26/2016
  •   Leuke kamer voor ieder wat wils. Zeker een aanrader

    thumb Lincy Verhees
    7/10/2016

      Heel vriendelijk en gastvrij personeel!! De escape room was heel realistisch gemaakt en zeker de moeite waard!!

    thumb Melina Manos
    8/27/2016

      Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    thumb Dennis Sedney
    1/22/2017