Wij horen graag van je!

Reviews

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  •   Een leuke kamer met een goed thema! Zeker de moeite waard!

    thumb Tom Hendriksen
    1/23/2017

      Erg leuke escape room. We hadden ergens anders een annulering door een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, maar konden gelukkig snel terecht bij deze. Zeker geen spijt van! Vriendelijk ontvangst en mooi decor. Top!

    thumb Renate Vereijken-Vermeulen
    4/23/2017

      zeer geslaagde eerste escaperoom ervaring, ontvangst geweldig, en de kamer zeer doordacht en goed opgezet , helaas net niet gehaald , maar voor een eerste keer zeker een geweldige ervaring! aanrader

    thumb Hans Ruff
    3/11/2017
  •   Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    thumb Doriene de Jong
    3/12/2017

      Super mooie en spannende escaperoom! Heel verrassend!

    thumb Ester van der Heijden
    2/19/2017

      Leuke en onderhouden room, in de regio Eindhoven een van de betere.

    thumb Maarten van den Hout
    12/05/2016
  •   Voor de tweede keer hebben we met ons groepje een Escaperoom gedaan en met nog maar een paar minuten op de klok deze Riddleroom gekraakt! We hebben genoten! Goed ontvangst, mooie kamer met dito sfeer en erg leuke puzzels. De urgentie van de tijdsdruk had wat groter gemogen. Maar dit smaakt naar meer! Gelukkig is over een maand of twee de opening van hun tweede kamer en dan komen we zeker terug!

    thumb Sandor Paulus
    2/04/2017

      Dit was voor mij (en het merendeel van onze groep) de eerste escaperoom. Maar we vielen meteen met onze neus in de boter! Wat een gave escaperoom, tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht! Zeker een aanrader. Mocht er een tweede kamer komen, zijn wij zeker weer van de partij!

    thumb Chantal Van Dooren
    10/10/2016

      Het is echt een hele goede en leuke escaperoom! Echt een aanrader om deze een keer te doen!

    thumb Anita Sanders
    1/22/2017