Ontsnappen en Ontspannen?

Arrangementen

In samenwerking met diverse lokale ondernemers kunnen wij verschillende arrangementen aanbieden.

Het is mogelijk om na jullie ontsnapping een Lunch, Borrel of Diner te nuttigen bij Het Boshuys, een gezellig restaurant op hetzelfde terrein als The Riddle Room. Wij kunnen deze op aanvraag voor jullie reserveren. Speciale arrangementen zijn alleen beschikbaar voor grotere groepen.

Arrangementen Boshuys
Arrangementen Boshuys

Voor onze zakelijke gasten hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor de combinaties vergaderen, activiteiten, dineren en natuurlijk Escapen.
Hiervoor kunnen wij speciaal voor elke groep een programma samenstellen waarbij wij alle zorgen bij u wegnemen en zorg dragen voor een professionele en ontspannen meeting.

In samenwerking met het landelijke coachbureau GORTcoaching bieden we een geheel nieuw concept: Escape Room Teamcoaching!
In een sessie van 3 uur begeleidt een professionele teamcoach uw team bij het opstellen van samenwerkingsdoelen, kijkt de coach mee hoe jullie de escape room doen, en wordt achteraf ingegaan op het teamproces en hoe deze verbeterd kan worden.
Een leuk én leerzaam teamuitje!


Neem voor de diverse opties op het gebied van arrangementen contact op met info@riddleroom.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier .

Wij staan voor je klaar!