De leukste Escape Room in Best

De leukste Escape Room in Best!

Spannende Escape Rooms

Bij de Riddle Room vind je de leukste en spannendste Escape Rooms van Best. Ben je klaar om te ontsnappen? De kamers zijn net zo leuk voor beginnende spelers als voor de ervaren ontsnapper. Je speelt het spel in een groep. Je wordt opgesloten in de kamer en het is de bedoeling dat je binnen 60 minuten weet te ontsnappen! Dit lukt natuurlijk niet zomaar. Puzzels en raadsels liggen in de kamer verstopt, het is aan jullie om deze te vinden en ze zo snel mogelijk op te lossen. Presteren jullie onder tijdsdruk?

Speel in groepen!

Onze Escape Rooms in Best zijn geschikt voor teams tot 6 personen. Zelfs als je alleen bent kun je de uitdaging aangaan. Het is het leukst om met minimaal 4 personen te spelen. Je gaat echt samen aan de slag en iedereen krijgt een taak. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan vragen we begeleiding van een volwassene.

Voor groepen tot 12 personen is het mogelijk om beide Escape Rooms te boeken. Is de groep groter dan 12 personen? Dan kun je meerdere tijdsloten boeken. De groep die al geweest is kan meekijken met de andere groep, misschien hebben jullie heel wat dingen over het hoofd gezien! Boek een arrangement met een heerlijke lunch of diner. In de buurt is genoeg te doen om de eventuele wachttijd door te komen.

escape room the Mystic Cabin

Heb je interesse? Reserveer nu!

Escape room Conductor

Welke Escape Room in Best ga je spelen?

De Riddle Room heeft 2 uitdagende Escape Rooms voor je in petto. The Mystic Cabin en The Conductor. Beide hebben een compleet ander verhaal en zijn dan ook een andere belevenis. Des te leuker om ze allebei een keer te proberen. Maar bij welke ga je beginnen?

In The Mystic Cabin bezoek je een verlaten hut in het bos, de deur valt in het slot. De oude bewoner daagt je uit te ontsnappen. Hij heeft de hut vol gelegd met puzzels, het is aan jullie om ze op te lossen. The Conductor vertelt het verhaal van een verborgen buit. De conducteur Thomas D. Margate is opgepakt op verdenking van diefstal, maar de buit ligt nog verstopt. Jullie worden door het onderzoeksteam ingeschakeld om de geheimen te ontrafelen.

Reserveer nu!

Kom naar Best voor de allerleukste Escape Rooms van de Riddle Room. Je kunt online een reservering plaatsen. Selecteer een kamer, geef het aantal personen aan en kies een datum. Uiteindelijk kies je een gewenste tijd en vul je je contactgegevens in. Hopelijk tot snel bij de Riddle Room in Best.

 

    [recaptcha]