Escape Rooms in Best, het spannendste teamuitje! – de Riddle Room

Escape Room in Best: Het leukste bedrijfsuitje!

Teambuilding tijdens een spannende ontsnapping

Een bedrijfsuitje in de omgeving Best waar jullie nog een hele tijd over na zullen praten. Het kan lastig zijn om een bedrijfsuitje te vinden voor het team. Het moet niet alleen ontzettend leuk zijn, je wilt ook dat de collega’s beter leren samenwerken en tot nieuwe ontdekkingen komen. Een teamuitje waarbij iedereen meer tot elkaar komt. Dit kan allemaal tijdens een hele spannende ontsnapping uit de Escape Rooms van de Riddle Room.

Een teamuitje op maat in Best

We hebben uitgebreide mogelijkheden voor onze zakelijke gasten. Een teamuitje in de omgeving van Best was nog nooit zo veelzijdig! We combineren de Escape Rooms met vergaderingen, lunches en diners, activiteiten en veel meer. We stellen een programma op, speciaal naar uw wensen. Altijd een programma op maat. We doen er alles aan om een compleet pakket te bieden dat aansluit bij teambuilding en een hoop gezelligheid. We halen al uw zorgen weg en organiseren een ontspannen en professionele dag.

escape room the Mystic Cabin

Heb je interesse? Reserveer nu!

Escape room Conductor

Escape Room Teamcoaching

Bij de Riddle Room bieden we een uniek concept aan. Samen met het landelijke coachbureau GORTcoaching hebben we Escape Room Teamcoaching tot leven gebracht. In een 3 uur durende sessie begeleidt een professionele teamcoach jullie bij de teambuilding. Samenwerkingsdoelen worden opgesteld, jullie worden door de coach geobserveerd tijdens het oplossen van de Escape Room. Aan het einde wordt dieper ingegaan op het gehele teamproces en worden verbeterpunten gegeven die jullie verder helpen op de werkvloer. Een leuk teamuitje waar je veel over elkaar en jezelf.

Ontsnap samen uit de Escape Rooms

Jullie worden als team opgesloten in één van de kamers. Het spel gaat van start, jullie krijgen 60 minuten de tijd om de puzzels en raadsels die jullie vinden op te lossen. De klok tikt alsmaar door. Lukt het jullie op tijd te ontsnappen? Met behulp van goede samenwerking en slimme ingevingen is het zeker haalbaar. Ontsnap voordat de tijd om is!

Reserveer een teamuitje

De teamcoaching en andere leuke arrangementen voor een bedrijfsuitje reserveert u op de website. Bij de Riddle Room, in de omgeving van Best, kunt u kiezen uit 2 verschillende kamers: de Mystic Cabin en The Conductor. Beide Escape Rooms hebben een compleet ander verhaal en een ander doel. Zijn jullie met een grote groep? Reserveer dan beide kamers en eventueel ook meerdere tijden! We zien u graag bij de Riddle Room.

    [recaptcha]