Escape Rooms nabij Woensel? Kom naar de Riddle Room

Escape Rooms nabij Woensel? Kom naar de Riddle Room

De leukste Escape Rooms

Voor de spannendste Escape Rooms in de buurt van Woensel kom je naar de Riddle Room. Onze kamers zijn ontzettend leuk voor beginners en ervaren spelers. Gaan jullie de uitdaging aan? Het spel wordt gespeeld in een groep. Jullie worden opgesloten in een Escape Room en je krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Die tikkende klok helpt jullie zeker niet bij het oplossen van de puzzels en raadsels! Halen jullie het binnen de tijd? Dan ben je ontsnapt!

Kies uit 2 verschillende kamers

We hebben 2 spannende Escape Rooms in de omgeving van Woensel voor je in het aanbod. De eerste is de Mystic Cabin. Jullie stappen binnen in een verlaten houten boshuisje. Het lijkt erop dat de hut al jaren leeg staat. De deur valt in het slot, een jager daagt jullie uit om te ontsnappen! Ga op zoek naar de puzzels en bedenk samen een manier om zo snel mogelijk uit de hut te komen.

Onze tweede Escape Room heet The Conductor. In deze kamer zijn jullie opgeroepen door het hoofd van een onderzoeksteam. Ze hebben een dief opgepakt, de conducteur Thomas D. Margate. De buit van de dief is alleen nergens te bekennen! Jullie worden gevraagd om dit mysterie op te lossen binnen de tijd. Beide Escape Rooms zijn een totaal andere ervaring, des te meer reden om ze beide een keer te proberen!

escape room the Mystic Cabin

 

Heb je interesse? Reserveer nu!

Escape room Conductor

Kom naar Riddle Room en speel in groepsverband

Het leukste uitje nabij Woensel voor kleine en grote groepen, dat is de Riddle Room. De kamers zijn geschikt voor teams van 1 tot 6 personen. Het is het leukst om te spelen in groepen vanaf 4 personen. Je krijgt veel interactie met elkaar en jullie moeten samenwerken om te ontsnappen. Voor deelnemers jonger dan 16 jaar vragen we een volwassen begeleider mee te komen.

Ben je met een groep tot 12 personen? Reserveer dan beide Escape Rooms. In twee groepen gaan jullie aan de slag. Grotere groepen kunnen meerdere tijdsloten boeken. Je kunt na het spelen met een andere groep mee kijken. Hebben jullie dezelfde oplossingen gevonden? Boek een arrangement met lunch of een diner.

Plaats een reservering

Voor de spannendste Escape Rooms nabij Woensel plaats je direct een reservering. Bij de reservering geef je aan welke kamer je wilt boeken, voor hoeveel personen het is, welke dag je wilt komen en om welke tijd. Vul je contactgegevens in en je bent klaar!

 

 

 

 

    [recaptcha]