Escape Rooms voor kleine groepen, vlakbij Eindhoven – de Riddle Room

De leukste Escape Room in de buurt van Eindhoven

Met kleine groepen naar de Escape Room

De Riddle Room heeft een paar hele gave uitdagingen voor je klaarstaan. Twee Escape Rooms met beide een compleet ander verhaal en een ander doel, welke ga je als eerst proberen? De kamers zijn leuk voor beginners en voor gevorderden. Je wordt opgesloten in een Escape Room en je krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Met behulp van puzzels en allerlei raadsels die je kunt oplossen moet je de oplossing zien te vinden. Durf jij het aan?

Een huishouden of een groepje vrienden

In deze tijden kan het lastig zijn om een leuk uitje te vinden. Je wilt iets gaan doen met het gezin, of misschien zoek je wat vertier voor je vriendengroep. Gelukkig is het bij ons nog altijd mogelijk om een leuke tijd te beleven. Kleine groepen zijn van harte welkom bij de Riddle Room in de omgeving van Eindhoven. We hebben een aantal zaken waar je op moet letten voorafgaand aan het reserveren.

Kom je allemaal uit hetzelfde huishouden? Dan kun je met maximaal 6 personen komen. Komen jullie niet uit hetzelfde huishouden? In dat geval ben je met 4 personen welkom. Mocht je met meer personen zijn en uit verschillende huishoudens komen, dan kunnen we meerdere kamers voor je reserveren. Geef tijdens het boeken aan wat je wensen zijn.

escape room the Mystic Cabin

Heb je interesse? Reserveer nu!

Escape room Conductor

Let op elkaar

Mocht je verschijnselen vertonen van Covid-19, dan vragen we je om niet te komen. Uiteraard is dit vanzelfsprekend. Je kunt terecht bij ’t Boshuys voor een drankje. Onze bar en toilet zijn momenteel gesloten, zorg dat je naar het toilet bent geweest. Was je handen veelvuldig, we hebben ontsmettingsmiddelen beschikbaar op locatie. Zorg dat iedereen op tijd aanwezig is om het spel te starten. Door allemaal een beetje op te letten, en op elkaar te letten, kunnen we de Escape Rooms veilig blijven spelen.

Plaats de reservering online

Plaats je reservering eenvoudig en snel op onze website. Je kunt kiezen uit 2 verschillende Escape Rooms: de Mystic Cabin en The Conductor. De kamers hebben allebei een eigen verhaallijn. Selecteer bij de reservering de gewenste kamer, geef het aantal personen aan en kies een datum naar keuze.

Heb je nog vragen over onze corona maatregelen? Laat het ons weten! We vertellen je graag meer over ons beleid. Het leukste uitje voor een kleine groep in Eindhoven? Bij de Riddle Room beleef je een onvergetelijke tijd.

    [recaptcha]