Een vraag? Lees hier de

F.A.Q.

in de FAQ vind je enkele veel voorkomende vragen over The Riddle Room en onze Escape Rooms.

Heb je een andere vraag? Stuur ons dan een berichtje via de Contact pagina! We doen ons best om de vragen zo snel mogelijk te behandelen en je een goed antwoord te sturen.

Wat is een Escape Room?

Nog nooit een Escape Room gespeeld? Geen probleem! Onze kamers zijn ook geschikt voor beginnende spelers bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest. Tijdens het spel is het de bedoeling om uit de kamer waarin je wordt opgesloten te ontsnappen. Dit gebeurt door het oplossen van de verschillende raadsels en puzzels die in de kamer verstopt zijn. Voor het hele spel heb je zestig minuten de tijd, wat natuurlijk een hele uitdaging is! Ontsnap je niet op tijd? Niet getreurd, onze gamemaster zal je bevrijden!

Kan ik wel een Escape Room spelen?

Onze Escape Rooms zijn geschikt voor teams van 1 tot 6 personen. We raden het aan om met minimaal 4 personen de uitdaging aan te gaan.

Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar, houd er wel rekening mee dat er licht-, geluid- en schrikeffecten aanwezig zijn in de kamer en dat wij de reactie van uw kinderen niet kunnen inschatten. Onder de 16 jaar vragen we om begeleiding door volwassenen, het liefst 50%/50%, maar minimaal 2 volwassenen.

Helaas kunnen wij geen mindervalide spelers laten meespelen, dit door de indeling van de kamers en de grootte van de ruimtes. Ga je de uitdaging aan, zorg dan voor lekker zittende kleding en dichte schoenen. Je zult soms namelijk op de knieën moeten gaan om het onderste uit de kan te halen.

Is het niet te warm of te koud om een Escaperoom te spelen?

Nee hoor! Onze kamers en onze receptie zijn voorzien van Airco en Verwarming. De Airconditioning houd het lekker koel in de zomer, maar natuurlijk kun je het wel warm krijgen van het enthousiaste spelen. In de winter zullen we de verwarming voor jullie aanzetten zodat je dan ook geen kou zult lijden.

Onze groep is groter dan 12 personen, wat nu?

Voor grotere groepen raden wij aan om 2 of meer aaneengesloten tijden te boeken. Terwijl de volgende groep speelt zorgen wij er voor dat de reeds ontsnapte spelers mee kunnen kijken en zich kunnen verbazen over de oplossingen die de spelende groep bedenkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement te boeken met verschillende aanvullende activiteiten en een Lunch of Diner. Denk hierbij aan een bezoek aan de naastgelegen musea of een van de vele andere activiteiten op Historia Park. Ook kunnen wij uw zakelijke arrangement verzorgen met daarbij ruimte om te vergaderen, mogelijkheden voor teambuilding en ruimte voor lekker eten of feesten.

Ik kan helaas niet meer op de tijd die ik gereserveerd heb, wat kan ik doen?

Je kunt tot 48 uur voor de tijd van je reservering kosteloos annuleren. Natuurlijk is het ook mogelijk om je reservering aan te passen zodat je op een andere tijd bij ons kunt komen escapen. Neem hiervoor contact met ons op, via het contactformulier of als reactie op je reserverings-email. Binnen 48 uur voor de tijd in je reservering zullen wij helaas 100% van de kosten in rekening moeten brengen.

Algemene Voorwaarden