Nu ook

Online Escapen

Natuurlijk wil je in deze periode ook gewoon lekker blijven puzzelen! Wij hebben daarvoor een tweetal mogelijkheden. Een korte uitleg over beide vind je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook voor kleine of grotere groepen hebben we een gave (coronaproof) oplossing beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spel via Google Meet, Team’s of Zoom. Dit kan zelfs in combinatie met een borrelpakket voor thuis of een pakket die we op maat samenstellen naar jullie wensen.

LockTown

Uitdagende puzzels in

LockTown

Zin in een echte uitdaging? Speel dan LockTown, een uitdagend escape puzzelspel wat je volledig gratis kunt spelen, alleen of met een team. Dompel je onder in middeleeuwse sferen terwijl je op zoek gaat naar het zwaard van Wabere in een stad die geheel verlaten lijkt te zijn.

Wil je ons helpen in deze lastige tijd en zelf voordeel hebben in het spel? Dan kun je gouden sleutels aanschaffen, deze helpen jullie verder in het spel en helpen ons met het verder bouwen aan deze gave game. Natuurlijk kun je ook altijd een vrije donatie doen.

Begin meteen met spelen op www.LockTown.nl, daar vind je ook alle informatie over deze game.

Remote Games

Wij bieden nu ook

Remote Games

In samenwerking met Exit the Room in Budapest kunnen wij jullie een heel aantal gave remote Escaperooms aanbieden! We hebben een heel aantal van deze kamers zelf gespeeld in Budapest en vonden het echt gaaf dat we benadert werden om deze ook aan jullie te kunnen aanbieden.

In de games bestuur je een echt karakter in de kamer terwijl je zelf de puzzels oplost die je tegenkomt. Je kunt alles volgen via je scherm en het spel ook heel makkelijk met vrienden spelen door de ingebouwde Zoom functies. De kamers zijn zowel op het gebied van puzzels als van thematisering van een hoog niveau en is is voldoende keus uit verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden. De games zijn in het Engels, maar voor iedereen goed te spelen en te begrijpen (ook handig voor internationale gezelschappen of bedrijven).

Neem een kijkje op remote.riddleroom.nl en boek je game voor een zelfgekozen tijdstip!