Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • positive review  Ontzettend leuke kamer gespeeld (The Conductor). Alles heel mooi in thema op elkaar afgestemd. Wij waren met z'n 3en zeer enthousiast en hebben hem met nog 23 seconden op de klok uitgespeeld!! Chapeau Margot & Koen!!! Groeten, Saskia, Ronald en Rick

    Saskia Schraven Avatar Saskia Schraven
    17 augustus 2021

    5 star review  Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    Doriene de Jong Avatar Doriene de Jong
    12 maart 2017

    4 star review  Min of meer ervaren Escapers, maar deze was toch verrassend. Mooie details en een echte uitdaging ! Complimenten voor de bedenkers en uitvoerders. Als er een tweede kamer komt zijn wij er als de kippen bij �

    Audrey Claes Avatar Audrey Claes
    20 november 2016
  • 5 star review  Heel vriendelijk en gastvrij personeel!! De escape room was heel realistisch gemaakt en zeker de moeite waard!!

    Melina Manos Avatar Melina Manos
    27 augustus 2016

    5 star review  Escaperoom conductor gedaan. Een van de betere escaperooms die ik gedaan heb. Alles was in thema, leuke verrassingselementen en originele puzzels.

    Lars von Oerthel Avatar Lars von Oerthel
    21 november 2017

    5 star review  Erg leuke escape room. We hadden ergens anders een annulering door een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, maar konden gelukkig snel terecht bij deze. Zeker geen spijt van! Vriendelijk ontvangst en mooi decor. Top!

    Renate Vereijken-Vermeulen Avatar Renate Vereijken-Vermeulen
    23 april 2017
  • 5 star review  Wat een leuke en originele kamer is dit! We hadden deze kamer met zijn tweetjes gedaan. Dit is goed te doen. Helaas hadden we 65 minuten nodig om eruit te ontsnappen.

    Rene Smits Avatar Rene Smits
    18 december 2016

    5 star review  Meerdere escaperooms gedaan, maar deze was toch verrassend en uitdagend. Leuk ingericht en originele puzzels... We komen graag terug voor de 2e kamer�

    Carin Weggemans Avatar Carin Weggemans
    20 november 2016

    positive review  Een mooie kamer vol verrassingen. We hebben de mystic cabin gedaan met het gezin. Erg leuk, goede puzzels. En natuurlijk weten te ontsnappen. We komen nog een keer terug voor the conductor.

    Mieke van Genesen Avatar Mieke van Genesen
    8 maart 2019