Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • de Absolute room naar mijn smaak, geen cijferslotjes( voor mij een Absolute +) een heerlijk concept en een goed ontvangst. de puzzels zijn origineel en erg creatief. de beste tot nog toe en ik heb al 11 rooms gespeeld. voor mij een dikke 10

    Lars Wolff Avatar Lars Wolff
    8 mei 2022

    Geweldige escaperoom (The Conductor) ook voor de meer ervaren personen. Zeer interactief en zeker tijd vullend. Erg mooi gemaakt. Te spelen tot 5 personen maar zelf zou ik er met max. 3 á 4 in gaan. Eigenaresse was ook zeer aardig en gastvriendelijk.

    Rob Coenen Avatar Rob Coenen
    18 augustus 2021

    Ontzettend leuke kamer gespeeld (The Conductor). Alles heel mooi in thema op elkaar afgestemd. Wij waren met z'n 3en zeer enthousiast en hebben hem met nog 23 seconden op de klok uitgespeeld!! Chapeau Margot & Koen!!! Groeten, Saskia, Ronald en Rick

    Saskia Schraven Avatar Saskia Schraven
    17 augustus 2021
  • Geweldig leuk thema en komt goed tot in details terug in de kamer. Pittige, maar zeer leuke puzzels en vereist teamwork! Goed gedaan Riddle Room.

    Björn van Vugt Avatar Björn van Vugt
    10 mei 2016

    Vriendelijke ontvangst en een erg professionele en gave escaperoom deze Mystic Cabin. Zeker geschikt voor een klein gezelschap. Uitdagend en verrassend ! Ook het thema is goed uitgewerkt en blijft spannend tot de laatste seconde! Wij komen zeker een keer terug voor de andere room!! Al met al een geweldige ervaring!

    Margot Vingerhoets Avatar Margot Vingerhoets
    17 november 2018

    Erg leuke escape room. We hadden ergens anders een annulering door een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, maar konden gelukkig snel terecht bij deze. Zeker geen spijt van! Vriendelijk ontvangst en mooi decor. Top!

    Renate Vereijken-Vermeulen Avatar Renate Vereijken-Vermeulen
    23 april 2017
  • Voor de tweede keer hebben we met ons groepje een Escaperoom gedaan en met nog maar een paar minuten op de klok deze Riddleroom gekraakt! We hebben genoten! Goed ontvangst, mooie kamer met dito sfeer en erg leuke puzzels. De urgentie van de tijdsdruk had wat groter gemogen. Maar dit smaakt naar meer! Gelukkig is over een maand of twee de opening van hun tweede kamer en dan komen we zeker terug!

    Sandor Paulus Avatar Sandor Paulus
    4 februari 2017

    Wij hebben met z’n vieren enorm genoten - wat een raadsels, vragen en al dat zoeken!!! Wat een super escape-sensatie met zijn onverwachte gebeurtenissen. Deze escaperoom is het bezoeken zeker waard. Harrie

    Harrie Veldkamp Avatar Harrie Veldkamp
    10 augustus 2021

    The Conductor: prima uitgevoerde kamer, met alles netjes in stijl aangekleed. Niet al te moeilijk, wel prima vermaakt!

    André Klerk Avatar André Klerk
    17 maart 2019