Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Meerdere escaperooms gedaan, maar deze was toch verrassend en uitdagend. Leuk ingericht en originele puzzels... We komen graag terug voor de 2e kamer�

    Carin Weggemans Avatar Carin Weggemans
    20 November 2016

    5 star review  Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    Doriene de Jong Avatar Doriene de Jong
    12 March 2017

    5 star review  Leuke en onderhouden room, in de regio Eindhoven een van de betere.

    Maarten van den Hout Avatar Maarten van den Hout
    5 December 2016
  • 5 star review  Super leuke room! Allebei achter elkaar gedaan allebei ontsnapt! Super gastvrij en vriendelijk personeel liep na afloop nog even de rooms met ons door. Top!

    Emmely Makkinga Avatar Emmely Makkinga
    14 July 2018

    5 star review  Wat een leuke en originele kamer is dit! We hadden deze kamer met zijn tweetjes gedaan. Dit is goed te doen. Helaas hadden we 65 minuten nodig om eruit te ontsnappen.

    Rene Smits Avatar Rene Smits
    18 December 2016

    5 star review  Een leuke kamer met een goed thema! Zeker de moeite waard!

    Tom Hendriksen Avatar Tom Hendriksen
    23 January 2017
  • 5 star review  Helemaal leuk! Echt allebei erg goed en mooi gemaakt. Heel leuk om te zien dat overal aan wordt gedacht en er met passie de escape rooms zijn gemaakt. De moeite waard om te proberen!

    Charlotte Valentijn Avatar Charlotte Valentijn
    14 July 2018

    5 star review  Leuke kamer voor ieder wat wils. Zeker een aanrader

    Lincy Verhees Avatar Lincy Verhees
    10 July 2016

    positive review  Top escape room! Heel gedetailleerde kamer. Leuke en originele puzzels. Zeker een aanrader.

    Tommy Blockx Avatar Tommy Blockx
    3 June 2019