Wij horen graag van je!

Reviews

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    thumb Doriene de Jong
    3/12/2017

    4 star review  Min of meer ervaren Escapers, maar deze was toch verrassend. Mooie details en een echte uitdaging ! Complimenten voor de bedenkers en uitvoerders. Als er een tweede kamer komt zijn wij er als de kippen bij �

    thumb Audrey Claes
    11/20/2016

    5 star review  Toffe sfeer, bijzonder goed gedaan! Veel aandacht voor details! Dit zorgt ervoor dat je meegezogen wordt in de beleving! Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe thema kamer!

    thumb Bob van Dongen
    6/30/2017
  • 5 star review  Voor de tweede keer hebben we met ons groepje een Escaperoom gedaan en met nog maar een paar minuten op de klok deze Riddleroom gekraakt! We hebben genoten! Goed ontvangst, mooie kamer met dito sfeer en erg leuke puzzels. De urgentie van de tijdsdruk had wat groter gemogen. Maar dit smaakt naar meer! Gelukkig is over een maand of twee de opening van hun tweede kamer en dan komen we zeker terug!

    thumb Sandor Paulus
    2/04/2017

    5 star review  Geweldig! Mooi en goed uitgewerkt thema, erg gastvrij en vriendelijk personeel. Een unieke en leuke avond gehad!

    thumb Danielle van Diepen
    8/28/2016

    5 star review  Super Room... Heerlijke cappuccino gedronken.. Geweldig voor alle leeftijden ook. Ideaal voor startende mensen maar ook voor gevorderde mensen!!! Jammer dat je geen 10 sterren kunt geven =-) ontvangst en nazorg was ook super... Kunnen veel rooms nog wat van leren.. Tot snel als jullie volgende room af is!!!!

    thumb Arthur Zwoferink
    12/26/2016
  • 5 star review  Onwijs leuke escape room! En erg vriendelijk personeel! zeker een aanrader!

    thumb Jennifer de Kok
    4/27/2016

    5 star review  Leuke en onderhouden room, in de regio Eindhoven een van de betere.

    thumb Maarten van den Hout
    12/05/2016

    5 star review  Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    thumb Dennis Sedney
    1/22/2017