Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Heel vriendelijk en gastvrij personeel!! De escape room was heel realistisch gemaakt en zeker de moeite waard!!

    thumb Melina Manos
    8/27/2016

    Super leuke mooi afgewerkte escaperoom! Volledig in thema! Top ontvangst! Kortom een echte aanrader!

    thumb Ivar Indekeu
    10/20/2018

    conductors room zat perfect in elkaar, heel vernuftig. niet te moeilijk en niet te makkelijk. Topper!!!

    thumb Harold Sweers
    12/24/2018
  • 5 star review  Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    thumb Dennis Sedney
    1/22/2017

    5 star review  Erg goed georganiseerde Escape Room met erg gedetailleerde en sfeervolle kamers! Was het zeker waard!

    thumb Koen Loonen
    1/02/2018

    5 star review  Toffe sfeer, bijzonder goed gedaan! Veel aandacht voor details! Dit zorgt ervoor dat je meegezogen wordt in de beleving! Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe thema kamer!

    thumb Bob van Dongen
    6/30/2017
  • Leuke kamer, mooie puzzels en erg netjes afgewerkt!

    thumb Silvia Staes-Knoben
    1/05/2019

    Erg leuke escaperoom! Goede uitleg en mooie kamers. Top!

    thumb Geert-Jan de Monte
    8/13/2018

    5 star review  Voor de tweede keer hebben we met ons groepje een Escaperoom gedaan en met nog maar een paar minuten op de klok deze Riddleroom gekraakt! We hebben genoten! Goed ontvangst, mooie kamer met dito sfeer en erg leuke puzzels. De urgentie van de tijdsdruk had wat groter gemogen. Maar dit smaakt naar meer! Gelukkig is over een maand of twee de opening van hun tweede kamer en dan komen we zeker terug!

    thumb Sandor Paulus
    2/04/2017