Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • positive review  Top escape room! Heel gedetailleerde kamer. Leuke en originele puzzels. Zeker een aanrader.

    Tommy Blockx Avatar Tommy Blockx
    3 June 2019

    4 star review  Min of meer ervaren Escapers, maar deze was toch verrassend. Mooie details en een echte uitdaging ! Complimenten voor de bedenkers en uitvoerders. Als er een tweede kamer komt zijn wij er als de kippen bij �

    Audrey Claes Avatar Audrey Claes
    20 November 2016

    5 star review  Gisteren gespeeld. Mooi. Netjes, leuke puzzels! Kwalitatief echt goed!

    Nens Kok Avatar Nens Kok
    27 March 2017
  • positive review  super gave escape room!!!!

    Jes Willems Avatar Jes Willems
    26 January 2020

    positive review  Leuke ontvangst en de mystic cabin was leuk om te doen met 2-en! Wij komen nog een keer terug voor de andere kamer.

    Linde Nouwens Avatar Linde Nouwens
    18 August 2020

    5 star review  Super genoten van een spannend uurtje ontspanning... �

    Henny Pluer Avatar Henny Pluer
    27 December 2017
  • 5 star review  Leuke kamer voor ieder wat wils. Zeker een aanrader

    Lincy Verhees Avatar Lincy Verhees
    10 July 2016

    positive review  Vriendelijke ontvangst en een erg professionele en gave escaperoom deze Mystic Cabin. Zeker geschikt voor een klein gezelschap. Uitdagend en verrassend ! Ook het thema is goed uitgewerkt en blijft spannend tot de laatste seconde! Wij komen zeker een keer terug voor de andere room!! Al met al een geweldige ervaring!

    Margot Vingerhoets Avatar Margot Vingerhoets
    17 November 2018

    5 star review  Geweldig leuk thema en komt goed tot in details terug in de kamer. Pittige, maar zeer leuke puzzels en vereist teamwork! Goed gedaan Riddle Room.

    Bjorn van Vugt Avatar Bjorn van Vugt
    10 May 2016