Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Originele kamer, leuk thema, goede ontvangst en service en een enthousiaste eigenaar. Helemaal top.

    thumb Joost Sanders
    12/17/2016

    positive review  Mooie kamers, tot in detail af. goede puzzels. een echte aanrader!

    thumb Angela van Hal
    2/14/2019

    5 star review  Geweldig! Mooi en goed uitgewerkt thema, erg gastvrij en vriendelijk personeel. Een unieke en leuke avond gehad!

    thumb Danielle van Diepen
    8/28/2016
  • positive review  Zeker een aanrader!! Wij hebben er geweldig van genoten en heel erg veel plezier gehad!!! Een dikke vette 10!!!

    thumb Jessie Manders van Hees
    2/24/2019

    5 star review  Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    thumb Dennis Sedney
    1/22/2017

    5 star review  Pas geleden deze locatie bezocht en de eerste kamer gedaan! Wat een bijzondere kamer met leuke puzzels en uniek thema! Staat zeker in onze top 5 met uitdagende puzzels. Leuke locatie met een gastvrij ontvangst. Pas geleden is de nieuwe kamer geopend en die gaan we zeker snel bezoeken!

    thumb Robert Bogers
    10/15/2017
  • 5 star review  Gisteren gespeeld. Mooi. Netjes, leuke puzzels! Kwalitatief echt goed!

    thumb Nens Kok
    3/27/2017

    5 star review  Erg goed georganiseerde Escape Room met erg gedetailleerde en sfeervolle kamers! Was het zeker waard!

    thumb Koen Loonen
    1/02/2018

    5 star review  Een paar weken geleden de Mystic Cabin gedaan, heel leuk! Prachtig thema, mooi doorgevoerd in alle details in de kamer en uitdagende puzzels. (Y) Ook de ontvangst was prima in orde. Aanrader dus!

    thumb Simone Timmermans
    4/16/2018