Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Wat een leuke en originele kamer is dit! We hadden deze kamer met zijn tweetjes gedaan. Dit is goed te doen. Helaas hadden we 65 minuten nodig om eruit te ontsnappen.

    Rene Smits Avatar Rene Smits
    18 December 2016

    positive review  The Conductor: prima uitgevoerde kamer, met alles netjes in stijl aangekleed. Niet al te moeilijk, wel prima vermaakt!

    André Klerk Avatar André Klerk
    17 March 2019

    5 star review  Erg leuke escape room. We hadden ergens anders een annulering door een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, maar konden gelukkig snel terecht bij deze. Zeker geen spijt van! Vriendelijk ontvangst en mooi decor. Top!

    Renate Vereijken-Vermeulen Avatar Renate Vereijken-Vermeulen
    23 April 2017
  • 5 star review  Super leuke room! Allebei achter elkaar gedaan allebei ontsnapt! Super gastvrij en vriendelijk personeel liep na afloop nog even de rooms met ons door. Top!

    Emmely Makkinga Avatar Emmely Makkinga
    14 July 2018

    5 star review  Toffe sfeer, bijzonder goed gedaan! Veel aandacht voor details! Dit zorgt ervoor dat je meegezogen wordt in de beleving! Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe thema kamer!

    Bob van Dongen Avatar Bob van Dongen
    30 June 2017

    positive review  Zeker een aanrader!! Wij hebben er geweldig van genoten en heel erg veel plezier gehad!!! Een dikke vette 10!!!

    Jessie Manders van Hees Avatar Jessie Manders van Hees
    24 February 2019
  • positive review  Mooie kamers, tot in detail af. goede puzzels. een echte aanrader!

    Angela van Hal Avatar Angela van Hal
    14 February 2019

    positive review  kei leuke escaperooms. de 1e keer met me zoon gedaan en 4 dagen later gezellig met me broer en vriendin erbij voor de 2e keer. en ja weer erg leuk om te doen. ook leuke raadsel...toppie

    Annemarie Ploegmakers Avatar Annemarie Ploegmakers
    28 July 2019

    5 star review  Helemaal leuk! Echt allebei erg goed en mooi gemaakt. Heel leuk om te zien dat overal aan wordt gedacht en er met passie de escape rooms zijn gemaakt. De moeite waard om te proberen!

    Charlotte Valentijn Avatar Charlotte Valentijn
    14 July 2018