Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Leuke puzzels, mooie room en een toffe game master!

    Michele Tewes Avatar Michele Tewes
    30 april 2017

    5 star review  Originele kamer, leuk thema, goede ontvangst en service en een enthousiaste eigenaar. Helemaal top.

    Joost Sanders Avatar Joost Sanders
    17 december 2016

    positive review  super mooie en leuke uitdagende puzzles. we hebben er van genoten!

    Liesbeth Mellink Avatar Liesbeth Mellink
    12 september 2018
  • 5 star review  Super leuke room! Allebei achter elkaar gedaan allebei ontsnapt! Super gastvrij en vriendelijk personeel liep na afloop nog even de rooms met ons door. Top!

    Emmely Makkinga Avatar Emmely Makkinga
    14 juli 2018

    5 star review  Mooi gemaakt, leuk verhaal en niet te makkelijk om te ontsnappen. Leuk teamuitje gehad!

    Corienne Janssen Bastiaans Avatar Corienne Janssen Bastiaans
    2 oktober 2016

    positive review  Leuke ontvangst en de mystic cabin was leuk om te doen met 2-en! Wij komen nog een keer terug voor de andere kamer.

    Linde Nouwens Avatar Linde Nouwens
    18 augustus 2020
  • 5 star review  Gisteren gespeeld. Mooi. Netjes, leuke puzzels! Kwalitatief echt goed!

    Nens Kok Avatar Nens Kok
    27 maart 2017

    5 star review  Heel vriendelijk en gastvrij personeel!! De escape room was heel realistisch gemaakt en zeker de moeite waard!!

    Melina Manos Avatar Melina Manos
    27 augustus 2016

    5 star review  Het was van tevoren goed uitgelegd. Eenmaal binnen dachten we genoeg tijd te hebben want alles liep wel goed. Uiteindelijk was het toch meer puzzelwerk dan we dachten en zijn we helaas niet binnen 60 min eruit gekomen. Leuk dat we hem daarna toch af mochten maken!!

    Chantal van Ruremonde Avatar Chantal van Ruremonde
    17 december 2016