Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Leuk spannend en vooral een euforisch gevoel als je het haalt

    Bianca Eurelings-Soons Avatar Bianca Eurelings-Soons
    14 January 2017

    positive review  Erg leuke escaperoom! Goede uitleg en mooie kamers. Top!

    Geert-Jan de Monte Avatar Geert-Jan de Monte
    13 August 2018

    5 star review  Toffe sfeer, bijzonder goed gedaan! Veel aandacht voor details! Dit zorgt ervoor dat je meegezogen wordt in de beleving! Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe thema kamer!

    Bob van Dongen Avatar Bob van Dongen
    30 June 2017
  • 5 star review  Leuke kamer voor ieder wat wils. Zeker een aanrader

    Lincy Verhees Avatar Lincy Verhees
    10 July 2016

    5 star review  Gisteren The Conductor gespeeld. We hebben al de nodige kamers gedaan, maar deze staat zeker in onze top 3. Geweldige kamer met veel sfeer en hele toffe puzzels. Zeker een kamer die je MOET hebben gespeeld!

    Annette Steeman-Hoejenbos Avatar Annette Steeman-Hoejenbos
    10 March 2018

    5 star review  Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    Dennis Sedney Avatar Dennis Sedney
    22 January 2017
  • 5 star review  Super genoten van een spannend uurtje ontspanning... �

    Henny Pluer Avatar Henny Pluer
    27 December 2017

    5 star review  Een paar weken geleden de Mystic Cabin gedaan, heel leuk! Prachtig thema, mooi doorgevoerd in alle details in de kamer en uitdagende puzzels. (Y) Ook de ontvangst was prima in orde. Aanrader dus!

    Simone Lier-Timmermans Avatar Simone Lier-Timmermans
    16 April 2018

    5 star review  Gisteren gespeeld. Mooi. Netjes, leuke puzzels! Kwalitatief echt goed!

    Nens Kok Avatar Nens Kok
    27 March 2017