Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Gisteren gespeeld. Mooi. Netjes, leuke puzzels! Kwalitatief echt goed!

    Nens Kok Avatar Nens Kok
    27 maart 2017

    5 star review  Originele kamer, leuk thema, goede ontvangst en service en een enthousiaste eigenaar. Helemaal top.

    Joost Sanders Avatar Joost Sanders
    17 december 2016

    positive review  Super leuke mooi afgewerkte escaperoom! Volledig in thema! Top ontvangst! Kortom een echte aanrader!

    Ivar Indekeu Avatar Ivar Indekeu
    20 oktober 2018
  • 5 star review  Een leuke kamer met een goed thema! Zeker de moeite waard!

    Tom Hendriksen Avatar Tom Hendriksen
    23 januari 2017

    5 star review  Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    Dennis Sedney Avatar Dennis Sedney
    22 januari 2017

    5 star review  Geweldig leuk thema en komt goed tot in details terug in de kamer. Pittige, maar zeer leuke puzzels en vereist teamwork! Goed gedaan Riddle Room.

    Bjorn van Vugt Avatar Bjorn van Vugt
    10 mei 2016
  • positive review  De kamer zat heel mooi in elkaar met veel variatie in de puzzels. Echt een aanrader 👍

    Germa Buijvoets Avatar Germa Buijvoets
    25 augustus 2019

    positive review  wauw wauw wauw. Decor van The Conductor is echt wauw! super lieve en aardige begeleidster! Super special effects. WAUW!

    Mitchell de Peinder Avatar Mitchell de Peinder
    24 augustus 2019

    positive review  Ontzettend spannend, gave effecten, prachtig decor, hele toffe puzzels! Echt een aanrader!! Een van de betere escape rooms die ik ooit gespeeld heb!

    Charlotte Hendriks Avatar Charlotte Hendriks
    4 januari 2019