Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  zeer geslaagde eerste escaperoom ervaring, ontvangst geweldig, en de kamer zeer doordacht en goed opgezet , helaas net niet gehaald , maar voor een eerste keer zeker een geweldige ervaring! aanrader

    thumb Hans Ruff
    3/11/2017

    5 star review  Geweldig leuk thema en komt goed tot in details terug in de kamer. Pittige, maar zeer leuke puzzels en vereist teamwork! Goed gedaan Riddle Room.

    thumb Bjorn van Vugt
    5/10/2016

    5 star review  Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    thumb Doriene de Jong
    3/12/2017
  • 5 star review  Leuk spannend en vooral een euforisch gevoel als je het haalt

    thumb Bianca Eurelings-Soons
    1/14/2017

    5 star review  Dit was voor mij (en het merendeel van onze groep) de eerste escaperoom. Maar we vielen meteen met onze neus in de boter! Wat een gave escaperoom, tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht! Zeker een aanrader. Mocht er een tweede kamer komen, zijn wij zeker weer van de partij!

    thumb Chantal Van Dooren
    10/10/2016

    5 star review  Escaperoom conductor gedaan. Een van de betere escaperooms die ik gedaan heb. Alles was in thema, leuke verrassingselementen en originele puzzels.

    thumb Lars von Oerthel
    11/21/2017
  • 5 star review  Het is echt een hele goede en leuke escaperoom! Echt een aanrader om deze een keer te doen!

    thumb Anita Sanders
    1/22/2017

    positive review  Ontzettend spannend, gave effecten, prachtig decor, hele toffe puzzels! Echt een aanrader!! Een van de betere escape rooms die ik ooit gespeeld heb!

    thumb Charlotte Hendriks
    1/04/2019

    5 star review  Een paar weken geleden de Mystic Cabin gedaan, heel leuk! Prachtig thema, mooi doorgevoerd in alle details in de kamer en uitdagende puzzels. (Y) Ook de ontvangst was prima in orde. Aanrader dus!

    thumb Simone Timmermans
    4/16/2018