Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • Erg leuke escaperoom! Goede uitleg en mooie kamers. Top!

    Geert-Jan de Monte Avatar Geert-Jan de Monte
    13 augustus 2018

    Geweldige escaperoom (The Conductor) ook voor de meer ervaren personen. Zeer interactief en zeker tijd vullend. Erg mooi gemaakt. Te spelen tot 5 personen maar zelf zou ik er met max. 3 á 4 in gaan. Eigenaresse was ook zeer aardig en gastvriendelijk.

    Rob Coenen Avatar Rob Coenen
    18 augustus 2021

    Erg leuke escape room. We hadden ergens anders een annulering door een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, maar konden gelukkig snel terecht bij deze. Zeker geen spijt van! Vriendelijk ontvangst en mooi decor. Top!

    Renate Vereijken-Vermeulen Avatar Renate Vereijken-Vermeulen
    23 april 2017
  • Ontzettend leuke kamer gespeeld (The Conductor). Alles heel mooi in thema op elkaar afgestemd. Wij waren met z'n 3en zeer enthousiast en hebben hem met nog 23 seconden op de klok uitgespeeld!! Chapeau Margot & Koen!!! Groeten, Saskia, Ronald en Rick

    Saskia Schraven Avatar Saskia Schraven
    17 augustus 2021

    kei leuke escaperooms. de 1e keer met me zoon gedaan en 4 dagen later gezellig met me broer en vriendin erbij voor de 2e keer. en ja weer erg leuk om te doen. ook leuke raadsel...toppie

    Annemarie Ploegmakers Avatar Annemarie Ploegmakers
    28 juli 2019

    Voor de tweede keer hebben we met ons groepje een Escaperoom gedaan en met nog maar een paar minuten op de klok deze Riddleroom gekraakt! We hebben genoten! Goed ontvangst, mooie kamer met dito sfeer en erg leuke puzzels. De urgentie van de tijdsdruk had wat groter gemogen. Maar dit smaakt naar meer! Gelukkig is over een maand of twee de opening van hun tweede kamer en dan komen we zeker terug!

    Sandor Paulus Avatar Sandor Paulus
    4 februari 2017
  • Erg goed georganiseerde Escape Room met erg gedetailleerde en sfeervolle kamers! Was het zeker waard!

    Koen Loonen Avatar Koen Loonen
    2 januari 2018

    Wij hebben met z’n vieren enorm genoten - wat een raadsels, vragen en al dat zoeken!!! Wat een super escape-sensatie met zijn onverwachte gebeurtenissen. Deze escaperoom is het bezoeken zeker waard. Harrie

    Harrie Veldkamp Avatar Harrie Veldkamp
    10 augustus 2021

    Geweldig! Mooi en goed uitgewerkt thema, erg gastvrij en vriendelijk personeel. Een unieke en leuke avond gehad!

    Danielle van Diepen Avatar Danielle van Diepen
    28 augustus 2016