Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • positive review  Vriendelijke ontvangst en een erg professionele en gave escaperoom deze Mystic Cabin. Zeker geschikt voor een klein gezelschap. Uitdagend en verrassend ! Ook het thema is goed uitgewerkt en blijft spannend tot de laatste seconde! Wij komen zeker een keer terug voor de andere room!! Al met al een geweldige ervaring!

    Margot Vingerhoets Avatar Margot Vingerhoets
    17 November 2018

    positive review  Mooie kamers, tot in detail af. goede puzzels. een echte aanrader!

    Angela van Hal Avatar Angela van Hal
    14 February 2019

    positive review  Super leuke mooi afgewerkte escaperoom! Volledig in thema! Top ontvangst! Kortom een echte aanrader!

    Ivar Indekeu Avatar Ivar Indekeu
    20 October 2018
  • 5 star review  Pas geleden deze locatie bezocht en de eerste kamer gedaan! Wat een bijzondere kamer met leuke puzzels en uniek thema! Staat zeker in onze top 5 met uitdagende puzzels. Leuke locatie met een gastvrij ontvangst. Pas geleden is de nieuwe kamer geopend en die gaan we zeker snel bezoeken!

    Robert Bogers Avatar Robert Bogers
    15 October 2017

    positive review  wauw wauw wauw. Decor van The Conductor is echt wauw! super lieve en aardige begeleidster! Super special effects. WAUW!

    Mitchell de Peinder Avatar Mitchell de Peinder
    24 August 2019

    5 star review  Erg leuke escape room. We hadden ergens anders een annulering door een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, maar konden gelukkig snel terecht bij deze. Zeker geen spijt van! Vriendelijk ontvangst en mooi decor. Top!

    Renate Vereijken-Vermeulen Avatar Renate Vereijken-Vermeulen
    23 April 2017
  • 5 star review  Een leuke kamer met een goed thema! Zeker de moeite waard!

    Tom Hendriksen Avatar Tom Hendriksen
    23 January 2017

    5 star review  Super leuke room! Allebei achter elkaar gedaan allebei ontsnapt! Super gastvrij en vriendelijk personeel liep na afloop nog even de rooms met ons door. Top!

    Emmely Makkinga Avatar Emmely Makkinga
    14 July 2018

    5 star review  Een paar weken geleden de Mystic Cabin gedaan, heel leuk! Prachtig thema, mooi doorgevoerd in alle details in de kamer en uitdagende puzzels. (Y) Ook de ontvangst was prima in orde. Aanrader dus!

    Simone Lier-Timmermans Avatar Simone Lier-Timmermans
    16 April 2018