Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    Doriene de Jong Avatar Doriene de Jong
    12 maart 2017

    Dit was voor mij (en het merendeel van onze groep) de eerste escaperoom. Maar we vielen meteen met onze neus in de boter! Wat een gave escaperoom, tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht! Zeker een aanrader. Mocht er een tweede kamer komen, zijn wij zeker weer van de partij!

    Chantal Van Dooren Avatar Chantal Van Dooren
    10 oktober 2016

    Leuke ontvangst en de mystic cabin was leuk om te doen met 2-en! Wij komen nog een keer terug voor de andere kamer.

    Linde Nouwens Avatar Linde Nouwens
    18 augustus 2020
  • Geweldig leuk thema en komt goed tot in details terug in de kamer. Pittige, maar zeer leuke puzzels en vereist teamwork! Goed gedaan Riddle Room.

    Björn van Vugt Avatar Björn van Vugt
    10 mei 2016

    Erg leuke escaperoom! Goede uitleg en mooie kamers. Top!

    Geert-Jan de Monte Avatar Geert-Jan de Monte
    13 augustus 2018

    de Absolute room naar mijn smaak, geen cijferslotjes( voor mij een Absolute +) een heerlijk concept en een goed ontvangst. de puzzels zijn origineel en erg creatief. de beste tot nog toe en ik heb al 11 rooms gespeeld. voor mij een dikke 10

    Lars Wolff Avatar Lars Wolff
    8 mei 2022
  • Meerdere escaperooms gedaan, maar deze was toch verrassend en uitdagend. Leuk ingericht en originele puzzels... We komen graag terug voor de 2e kamer�

    Carin Weggemans Avatar Carin Weggemans
    20 november 2016

    Ontzettend spannend, gave effecten, prachtig decor, hele toffe puzzels! Echt een aanrader!! Een van de betere escape rooms die ik ooit gespeeld heb!

    Charlotte Hendriks Avatar Charlotte Hendriks
    4 januari 2019

    Het was van tevoren goed uitgelegd. Eenmaal binnen dachten we genoeg tijd te hebben want alles liep wel goed. Uiteindelijk was het toch meer puzzelwerk dan we dachten en zijn we helaas niet binnen 60 min eruit gekomen. Leuk dat we hem daarna toch af mochten maken!!

    Chantal Van Bergeijk - Van Ruremonde Avatar Chantal Van Bergeijk - Van Ruremonde
    17 december 2016