Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Dit was voor mij (en het merendeel van onze groep) de eerste escaperoom. Maar we vielen meteen met onze neus in de boter! Wat een gave escaperoom, tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht! Zeker een aanrader. Mocht er een tweede kamer komen, zijn wij zeker weer van de partij!

    thumb Chantal Van Dooren
    10/10/2016

    5 star review  Leuk spannend en vooral een euforisch gevoel als je het haalt

    thumb Bianca Eurelings-Soons
    1/14/2017

    5 star review  Wat een leuke en originele kamer is dit! We hadden deze kamer met zijn tweetjes gedaan. Dit is goed te doen. Helaas hadden we 65 minuten nodig om eruit te ontsnappen.

    thumb Rene Smits
    12/18/2016
  • 5 star review  Escaperoom conductor gedaan. Een van de betere escaperooms die ik gedaan heb. Alles was in thema, leuke verrassingselementen en originele puzzels.

    thumb Lars von Oerthel
    11/21/2017

    5 star review  Meerdere escaperooms gedaan, maar deze was toch verrassend en uitdagend. Leuk ingericht en originele puzzels... We komen graag terug voor de 2e kamer�

    thumb Carin Weggemans
    11/20/2016

    Erg leuke escaperoom! Goede uitleg en mooie kamers. Top!

    thumb Geert-Jan de Monte
    8/13/2018
  • 5 star review  Originele kamer, leuk thema, goede ontvangst en service en een enthousiaste eigenaar. Helemaal top.

    thumb Joost Sanders
    12/17/2016

    5 star review  Voor de tweede keer hebben we met ons groepje een Escaperoom gedaan en met nog maar een paar minuten op de klok deze Riddleroom gekraakt! We hebben genoten! Goed ontvangst, mooie kamer met dito sfeer en erg leuke puzzels. De urgentie van de tijdsdruk had wat groter gemogen. Maar dit smaakt naar meer! Gelukkig is over een maand of twee de opening van hun tweede kamer en dan komen we zeker terug!

    thumb Sandor Paulus
    2/04/2017

    5 star review  Gisteren The Conductor gespeeld. We hebben al de nodige kamers gedaan, maar deze staat zeker in onze top 3. Geweldige kamer met veel sfeer en hele toffe puzzels. Zeker een kamer die je MOET hebben gespeeld!

    thumb Annette Steeman-Hoejenbos
    3/10/2018