Wij horen graag van je!

Reviews

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Leuke en onderhouden room, in de regio Eindhoven een van de betere.

    thumb Maarten van den Hout
    12/05/2016

    5 star review  Super genoten van een spannend uurtje ontspanning... �

    thumb Henny Pluer
    12/27/2017

    5 star review  Geweldig! Mooi en goed uitgewerkt thema, erg gastvrij en vriendelijk personeel. Een unieke en leuke avond gehad!

    thumb Danielle van Diepen
    8/28/2016
  • 5 star review  Wat een leuke escape room. Echt een van de betere die ik heb gedaan. We hebben het met de verjaardag van een 12 jarige gedaan. Zij raakten er maar niet over uit gesproken.

    thumb Heike Bosch
    1/06/2018

    5 star review  Toffe sfeer, bijzonder goed gedaan! Veel aandacht voor details! Dit zorgt ervoor dat je meegezogen wordt in de beleving! Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe thema kamer!

    thumb Bob van Dongen
    6/30/2017

    5 star review  Super goeie escaperoom. Goede verhaallijn, goeie puzzels en afwisselend.

    thumb Dennis Sedney
    1/22/2017
  • 5 star review  zeer geslaagde eerste escaperoom ervaring, ontvangst geweldig, en de kamer zeer doordacht en goed opgezet , helaas net niet gehaald , maar voor een eerste keer zeker een geweldige ervaring! aanrader

    thumb Hans Ruff
    3/11/2017

    5 star review  Top lokatie, mooie escape room. Zeker een aanrader. Groetjes Doriene

    thumb Doriene de Jong
    3/12/2017

    5 star review  Gisteren The Conductor gespeeld. We hebben al de nodige kamers gedaan, maar deze staat zeker in onze top 3. Geweldige kamer met veel sfeer en hele toffe puzzels. Zeker een kamer die je MOET hebben gespeeld!

    thumb Annette Steeman-Hoejenbos
    3/10/2018