Wij horen graag van je!

Reviews

publieksfavoriet-2018

Natuurlijk vinden wij het fijn als je een review van The Riddle Room achterlaat op een van de vele websites met reviews. Hieronder vind je enkele van deze sites.

Jullie reviews helpen ons om escapen bij The Riddle Room leuker te maken! De tips die we van jullie krijgen gebruiken wij om de escape rooms aan te passen en de puzzels nog leuker en uitdagender te maken. Ook kunnen nieuwe gasten zien wat jullie van The Riddle Room vinden en de goede keus maken om bij ons het escape spel te komen spelen. Alvast bedankt!

  • 5 star review  Geweldig! Mooi en goed uitgewerkt thema, erg gastvrij en vriendelijk personeel. Een unieke en leuke avond gehad!

    Danielle van Diepen Avatar Danielle van Diepen
    28 August 2016

    5 star review  Het was van tevoren goed uitgelegd. Eenmaal binnen dachten we genoeg tijd te hebben want alles liep wel goed. Uiteindelijk was het toch meer puzzelwerk dan we dachten en zijn we helaas niet binnen 60 min eruit gekomen. Leuk dat we hem daarna toch af mochten maken!!

    Chantal van Ruremonde Avatar Chantal van Ruremonde
    17 December 2016

    5 star review  Leuke puzzels, mooie room en een toffe game master!

    Michele Tewes Avatar Michele Tewes
    30 April 2017
  • positive review  Leuke kamer, mooie puzzels en erg netjes afgewerkt!

    Silvia Staes-Knoben Avatar Silvia Staes-Knoben
    5 January 2019

    5 star review  Onwijs leuke escape room! En erg vriendelijk personeel! zeker een aanrader!

    Jennifer de Kok Avatar Jennifer de Kok
    27 April 2016

    5 star review  Het is echt een hele goede en leuke escaperoom! Echt een aanrader om deze een keer te doen!

    Anita Sanders Avatar Anita Sanders
    22 January 2017
  • 5 star review  Wat een leuke escape room. Echt een van de betere die ik heb gedaan. We hebben het met de verjaardag van een 12 jarige gedaan. Zij raakten er maar niet over uit gesproken.

    Heike Bosch Avatar Heike Bosch
    6 January 2018

    5 star review  Super leuke room! Allebei achter elkaar gedaan allebei ontsnapt! Super gastvrij en vriendelijk personeel liep na afloop nog even de rooms met ons door. Top!

    Emmely Makkinga Avatar Emmely Makkinga
    14 July 2018

    positive review  the mistic cabin gedaan gisteren, zit goed ineen, waren met 5, eerste deel hadden we allemaal goed ons werk, laatste stuk was wat moeilijker om alle 5 echt iets nuttig te doen, (maar dat was maar 5 minuten ofzo) wel leuke begeleiding gekregen, de hints zitten goed ineen, knap ineen gestoken)

    Inne Vdr Avatar Inne Vdr
    24 March 2019