Wat bieden wij in onze

Escape Room

Hieronder geven we je een klein voorproefje van onze Escape Rooms. De kamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen per spel. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere spellen na elkaar te boeken als je met een grotere groep wilt ontsnappen. Het is ook mogelijk om onze twee Escape Rooms tegelijk te boeken. Onze kamers zijn voorzien van Airco en Verwarming om jullie ook in het heetst van de strijd op temperatuur te houden.

Houd er rekening mee dat de kamers helaas niet geschikt zijn voor mindervaliden, dit door de aard van de puzzels en ruimte.

The Mystic Cabin

Duik het bos in en bezoek

The Mystic Cabin


 

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond…

Tijdens een wandeltocht stuiten jullie op deze hut, maar wanneer je een kijkje neemt in dit vervallen gebouwtje valt de deur in het slot. De oude bewoner, een jager, daagt je uit om te ontsnappen uit zijn onderkomen. Tijdens al zijn eenzame jaren in deze hut heeft hij tijd genoeg gehad om hem vol te leggen met uitdagende puzzels.

Durven jullie het aan?

The Conductor

Stap op en beleef het verhaal van

The Conductor

Laten jullie je meevoeren in het spannende verhaal van Thomas D. Margate?

Het is 1924 en de inspecteurs bij Scotland Yard staan voor een raadsel. Op 26 januari dat jaar hebben ze Thomas D. Margate opgepakt en vastgezet op verdenking van massale diefstal. Dit op basis van een aantal getuigen die Thomas denken gezien te hebben op het plaats delict…

Er is alleen één groot probleem, Scotland Yard is er van overtuigd dat ze de juiste verdachte hebben gevonden, maar van de buit is geen spoor te vinden. Thomas D. Margate is al 17 jaar actief als Hoofdconducteur op een van de langste spoorlijnen van Groot-Brittannië en woonde ook op het Station van Hull. Er bestaat dan ook het ernstige vermoeden dat hij zijn buit daar ergens heeft verborgen.
Hier start dan ook jullie verhaal. Op uitnodiging van Richard McKindley, Hoofdinspecteur van het onderzoeksteam, zullen jullie op eigen houtje op zoek moeten gaan naar de geheimen van Thomas.

Ontrafel dit mysterie en schrijf jullie eigen geschiedenis!

Durven jullie het aan?